SOCANT. OMOR in FAMILIE la Comanesti. Cititi detaliile acestui caz.

Scandal monstru într-un cartier din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău! Un tânăr de 27 de ani, tatăl a patru copii, abia sosit din străinătate, a fost înjunghiat mortal de un unchi. Agresorul i-a cerut victimei banii pe care îi avea la el, însă acesta a refuzat. Agresorul, care are 11 copii, a fost reţinut şi, cel mai probabil, va fi condamnat pentru omor.

Rudele mortului s-au strâns la locul unde tânărul de 27 de ani a fost găsit aproape fără suflare. Victima abia venise din străinătate cu soția și cu cei patru copii. Pe seară, tânărul s-a dus la unchiul său, în vârstă de 42 de ani, unde erau adunate mai multe rude pentru a-l sărbători pe unul dintre ei.

După câteva pahare de vin, unchiul i-a cerut nepotului o sumă mare bani, pe care acesta o avea la el. Cum tânărul a refuzat categoric, unchiul a luat un cuțit de pe masă și l-a înjunghiat în picior. Victima a reușit să fugă, însă, după vreo 200 de metri, lângă un stâlp, a picat lat.

Un vecin l-a văzut căzut şi a sunat la 112. După ce a fost stabilizată, victima a fost transferată la spitalul orășenesc din Comănești, însă, la scurt timp a murit, din cauza pierderii masive de sânge.

Adrian Colibaba, director medical Ambulanţa Bacău: „Ulterior, au mai fost transportate la spital două persoane care prezentau plagi de o gravitate mai mică, înjunghiate, înţepate, pe diferite părţi ale corpului.” Cei doi au ajuns pe mâinile medicilor în urma altercaţiei care a izbucnit după conflictul unchi-nepot.

De altfel, după izbucnirea scandalului, la faţa locului au ajuns un procuror, polițiști, polițiștii criminaliști, dar și mascații. Unchiul, tată a 11 copii, este acuzat de omor şi, cel mai probabil, după audieri va fi reţinut.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns