SOCANT. ORORILE lui „Cap de Porc”- probe GRELE in dosarul mafiotului. Detalii TERIFIANTE

Unul dintre cei mai periculoși mafioți din lume, așa cum a fost numit de către fostul președinte Traian Băsescu, este Ioan Clămparu. El a fost condamnat la 20 de ani de închisoare de justiția spaniolă pentru fapte de o cruzime greu de imaginat. Magistrații au apreciat că a intervenit pentru chiuretarea cu forța a unei minore de 17 ani, pentru a o determina mai departe să se prostitueze, după avort. ”Cap de porc”, așa cum era cunoscut interlopul, a contestat însă decizia justiției spaniole, solicitând reducerea pedepsei în România.

Ioan Clămparu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare de Tribunalul din Madrid, în februarie 2014, și a fost de acord să fie transferat în România pentru executarea pedepsei. În aceste condiții, procurorii români au cerut justiției din țara noastră recunoașterea hotărârii instanței spaniole. După ce acest lucru s-a produs, ”Cap de Porc” a contestat executarea pedepsei de 20 de ani închisoare solicitând reducerea acesteia, în conformitate cu legislația românească. În motivarea deciziei de respingere emisă de magistrații români au fost detaliate faptele oribile comise de inculpat, care au dus la condamnarea sa la pedeapsa de 20 de ani de închisoare.

Clămparu era cunoscut ca unul din cei mai cruzi proxeneți care activa în Madrid și avea ”în subordine” zeci, poate chiar sute de fete. Unele dintre ele erau minore, iar tribunalul a relatat ororile la care a supus-o pe una dintre victime!

S-a reținut, în esență, că începând cu anul 2000, Clămparu Ioan a determinat mai multe femei de naționalitate română să se deplaseze în Spania, sub diverse motive, ulterior obligându-le să practice prostituția prin întrebuințare de amenințări și agresiuni fizice, cazându-le în apartamente unde erau controlate în permanență și supravegheate. De asemenea, Clămparu Ioan coordona alți inculpați, repartizându-le femeile, cu scopul de a le controla și a le lua câștigurile, le indica locurile unde urmau să practice prostituția și se întâlnea periodic cu aceștia pentru a administra munca femeilor și pentru a i se raporta câștigurile obținute. Totodată, față de una dintre victime care era însărcinată, în vârstă de 17 ani, Clămparu Ioan, împreună cu alte persoane, a procedat la întreruperea cursului sarcinii, fără consimțământul victimei”, se arată în motivarea deciziei magistraților.

Sursa:cancan.ro

Loading...