SOCANT. RAPIRE,SECHESTRU si VIOL la Vaslui.Detalii teribile


Două cazuri de viol au fost înregistrate în cursul acestei săptămâni în judeţul Vaslui, victime fiind două femei în vârstă 52, respectiv 61 de ani, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.
Primul caz este cel al unei femei din comuna Codăeşti, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu leziuni pe corp şi le-a spus cadrelor medicale că a fost violată de un bărbat de 33 de ani din aceeaşi comună.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că femeia a fost abordată de suspect în timp ce se deplasa către domiciliu. Autorul i-a propus femeii să meargă la el acasă pentru a întreţine relaţii sexuale, iar ea a refuzat. Bărbatul a târât-o pe femeie până la locuinţa sa şi ar fi violat-o”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

În cel de-al doilea caz este vorba despre un viol cu doi autori, dintre care unul recidivist, abia ieşit din închisoare. O femeie în vârstă de 61 de ani din comuna Zăpodeni a reclamat faptul că a fost luată cu forţa de acasă de doi bărbaţi şi dusă la locuinţa unuia dintre aceştia, femeia reuşind să fugă abia după ce unul dintre autori a plecat, iar celălalt a adormit, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Cei trei bărbaţi au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de viol.

Sursa:observator.tv

Loading...