SOCANT. TRIPLU ASASINAT. Si-a IMPUSCAT parintii si iubita apoi s-a SINUCIS.”A fost un MASACRU in MASA”


Joseph Nickell, un bărbat din S.U.A, şi-a împuşcat familia şi iubita, apoi a luat decizia de a-şi încheia socotelile cu viaţa. Poliţia a găsit cadavrele zăcând pe jos, fără suflare.

Printre victimele lui Joseph Nickell se numără şi iubita acestuia şi mama fetei. Cadavrele au fost găsite în zona bucătăriei, acolo unde, aparent, ar fi început conflictul, notează Daily Mail.

După ce a curmat vieţile apropiaţilor săi, Joseph Nickell şi-a îndreptat pistolul către cap şi s-a sinucis chiar în maşina sa. Cazul este clasificat ca intrând în categoria crimelor urmate de sinucidere.

Momentan, Poliţia nu a făcut publice motivele teribilei crime. Nepoata criminalului a postat în mediul online câteva rânduri emoţionante, acolo unde spunea că este îndurereată şi că probabil nu o să-şi revină niciodată din şoc.

„O să fie din ce în ce mai greu. Să vă rugaţi pentru familia mea. Simt că am pierdut o parte din mine”, a scris fata în mediul online.

„A fost un masacru în masă. Nu există cuvinte să descriu ceea ce am văzut în faţa ochilor, chiar dacă practic această meserie de 34 de ani”, a susţinut un reprezentant al Poliţiei.

Sursa:spynews.ro

Loading...