După ce, zilele trecute, aflam de cazul cazul dramatic al unei tinere de 18 despre care presa din Vaslui susţine că a sfârşit mult prea devreme din cauza medicilor de la Spitalul din Bârlad, astăzi, un alt cau şocant este dezvăluit de jurnaliştii vasluieni.
Este vorba despre o femeie care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui cu dureri groaznice de cap şi tensiune ridicată. Potrivit unei publicatii locale, medicul i-a fãcut o clismã şi a trimis-o acasã, dar dupã 15 minute a cãzut în stradã si a fãcut atac cerebral.Acum, familia femeii de 62 de ani acuzã medicii de tratament neglijent.

Iordan Elena a ajuns la UPU, sâmbãtã dimineata, la ora 4:00, adusã de ambulantã. Acuza dureri de cap, iar o parte a corpului îi amorţise, scrie presa locală.

Cadrele medicale i-au luat analizele, i-au fãcut o clismã, considerând cã pacienta este constipatã, iar cinci ore mai târziu i-au dat drumul acasã, spunându-i cã nu are nimic grav.

Dupã 15 minute de la externare, în timp ce astepta autobuzul în staţie, femeia a cãzut la pãmânt. Suferise un atac cerebral. Martorii au chemat ambulanta, care a transportat-o din nou la spital. Acum, femeia se aflã în comã.

“Cum e posibil ca unei femei despre care stii cã suferã de hipertensiune si despre care ti s-a spus cã-i amortise o parte a corpului, sã-i faci o clismã si sã o lasi sã plece, de una singurã, pe poarta spitalului?

Am pus întrebãrile astea si medicilor, dar ne-au spus cã putem vorbi cu ei abia dupã ce facem si noi scoala pe care au fãcut-o ei. Ne-au dat afarã din cabinetul lor, apoi ne-au trântit uşa în nas”, a declarat  una dintre nurorile Elenei Iordan.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, atacul cerebral pe care femeia l-a suferit la nici jumãtate de orã de la externare nu avea cum sã fie anticipat.

Sursa:observator.tv

Loading...