SOCANT: O TIGANCA SI-A CONGELAT GEMENII (VIDEO)

Data de 13 chiar este una nefasta, mai precis,  pe 13 martie, într-o locuinta de pe strada Tecuci din Galaţi, s-a conturat o poveste desprinsa din filmele horror. O bestie de etnie tiganeasca  de 40 de ani a nascut doi gemeni si i-a ascuns in congelatorul frigiderului.

Partenerul de viata al diavolului cu chip de om, a descoperit nenorocirea, dupa ce a observat ca tiganca se simtea tot mai rau. Bărbatul a constientizat faptul ca femeia  nascuse dar nu gasea copilul sau copiii, pentru ca nici macar nu stia ca sotia urma sa nasca. Cel mai probabil il inselase si nu stia cum sa scape de doua suflete.

Sotul a sunat la 112 pentru a cere ajutor iar la scurt timp  o echipa SMURD a ajuns la fata locului. Acestia au declarat ca au ajuns acasa la familia de tigani si au  constatat că pacienta  de etnie era în stop cardio-respirator. Au descoperit cu stupoare ca gemenii se aflau in congelator intr-o sacosa. Erau morti de cel putin 3 ore si nimic nu ar fi putut sa ii readuca la viata.

Medicii nu au avut decat sa confirme decesul a doi bebelusi si a unui diavol care a lasat in urma 6 copii. Trupurile au fost transportate la Medicina Legala Galati in vederea efectuarii necropsiei.

Atat medicii cat si cadrele de politie au declarat ca nu au mai avut parte de astfel de cazuri. Familia de tigani era anti-sociala, astfel mama a dezvoltat foarte usor comportamente specifice, greu de inteles de noi. Astfel de comportamente sunt imposibil de combatut avand in vedere caracterele specifice tiganilor.

CITESTE SI: BUZAU: AI PARCAT CA UN BOU: Galerie foto cu idiotii si „handicapatii” orasului

Loading...