„Spectacol mediatic JEGOS și MIZER!” Ion Cristoiu, reacție ACIDĂ după AUDIEREA lui Dragnea la Parchetul General

Ion Cristoiu a declarat, vineri după-amiază, la Antena 3, în legătură cu audierea lui Liviu Dragnea la Parchetul General că se încearcă „un spectacol jegos”, întrucât șeful PSD nu are legătură cu incidentele din 10 august, de la protestele diasporei.

„Liviu Dragnea este audiat în chestiunea abuzului jandarmilor. Nu are legatura cu ce a zis el la televizor. Este un spectacol mediatic jegos, mizer, pentru că Dragnea nu are legatura cu Jandarmeria”, a precizat Cristoiu, la Antena 3.

„Daca au existat, și sunt de acord ca au existat abuzuri in timpul evacuarii Pietii, care trebuiesc sanctionate, în cazul acestor actiuni ai Jandarmeriei, Liviu Dragnea nu are nicio responsabilitate, de ce sa-l convoci? Pai maine, de ce sa nu-l convocam si pe Mihai Eminescu? Mie mi se pare ca domnul Lazar intrece orice masura. Pe lantul de comanda, cel mult este Carmen Dan sau Viorica Dancila. Dragnea in raport cu Jandarmeria este o persoana particulara.

A fost chemat numai din nevoia domnului Lazar de a inlocui DNA ca instrument de politie politica cu Parchetul General…Dupa parerea mea cea mai mare mizerie a binomului este compromiterea justitiei din Romania, prin folosirea ei in tot felul de mizerii politice. In cazul de fata, domnul Liviu Dragnea nu trebuia convocat nici macar ca martor. Este un abuz fara precedent. Este o acțiune politica, pe fata, fatisa a lui Augustin Lazar, pentru care ar trebui revocat de urgenta”, a mai spus Cristoiu.

Loading...