spitalbuzau

Dupa ce s-a aflat ca in Spitalul Judetean Buzau au loc nereguli mari, au inceput sa iasa la iveala secretele ascunse cu nesimtire atat de cei de la conducere cat si de cei care lucreaza acolo.

In Buzau, a iesit la lumina cazul a doi tineri care ajunsi la UPU, au realizat ca toate durerile, inclusiv ranile deschise si pericolul infectiei, trec si pot fi usor inlocuite cu nervi si disperare. Se pare ca medicii de acolo habar nu au cati oameni asteapta afara sau de cat timp, mai exact, stau in picioare desi sangereaza sau sunt pe punctul de a lesina. Medicii fac discriminari iar paznicii bruscheaza si se considera superiori.

Odata ce articolul a aparut in mediul online, zeci de persoane au tinut sa isi dea cu parerea si sa spuna tuturor povestea lor. Astfel, am aflat cate nereguli au loc in Spitalul Judetean Buzau, in special la UPU, cu cata nepasare actioneaza medicii si cat de obraznici sunt asistentii.

VEZI: SCANDAL MONSTRU LA SPITAL! ACUZATII GRAVE LA ADRESA MEDICILOR SI ASISTENTELOR DE LA UPU BUZAU

Va lasam sa cititi comentariile celor care au trecut prin momente grele si sa propuneti solutii pentru a reusi sa distrugem lantul slabiciunilor si al indiferentei. Multumim celor care au lasat comentarii si au scos la iveala mizeriile dintr-un loc unde ar trebui sa nu existe suferinta.

VEZI: SCANDAL IN SPITAL: Ce fac cadrele medicale in UPU in timp ce pacientii zac pe holuri intre VIATA si MOARTE? POZE!

secret

sp

VEZI SI: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU = MORGA

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...