TOTUL A IESIT LA IVEALA – SPITALUL UNDE SE MOARE CU ZILE

spitalbuzau

Dupa ce s-a aflat ca in Spitalul Judetean Buzau au loc nereguli mari, au inceput sa iasa la iveala secretele ascunse cu nesimtire atat de cei de la conducere cat si de cei care lucreaza acolo.

In Buzau, a iesit la lumina cazul a doi tineri care ajunsi la UPU, au realizat ca toate durerile, inclusiv ranile deschise si pericolul infectiei, trec si pot fi usor inlocuite cu nervi si disperare. Se pare ca medicii de acolo habar nu au cati oameni asteapta afara sau de cat timp, mai exact, stau in picioare desi sangereaza sau sunt pe punctul de a lesina. Medicii fac discriminari iar paznicii bruscheaza si se considera superiori.

Odata ce articolul a aparut in mediul online, zeci de persoane au tinut sa isi dea cu parerea si sa spuna tuturor povestea lor. Astfel, am aflat cate nereguli au loc in Spitalul Judetean Buzau, in special la UPU, cu cata nepasare actioneaza medicii si cat de obraznici sunt asistentii.

VEZI: SCANDAL MONSTRU LA SPITAL! ACUZATII GRAVE LA ADRESA MEDICILOR SI ASISTENTELOR DE LA UPU BUZAU

Va lasam sa cititi comentariile celor care au trecut prin momente grele si sa propuneti solutii pentru a reusi sa distrugem lantul slabiciunilor si al indiferentei. Multumim celor care au lasat comentarii si au scos la iveala mizeriile dintr-un loc unde ar trebui sa nu existe suferinta.

VEZI: SCANDAL IN SPITAL: Ce fac cadrele medicale in UPU in timp ce pacientii zac pe holuri intre VIATA si MOARTE? POZE!

secret

sp

VEZI SI: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA BUZAU = MORGA

Loading...

4 comentarii publicate

 1. eu am ajuns la urgente, am fost dus intr-un salon si lasat sa astept acolo de asistente, mi-au facut un calmant si asta a fost. Abea dimineata noua tura mi-a administrat o perfuzie cu ce era nevoie, iar doctorul de dimineata m-a vazut la ora 10. Abea am gasit pe cineva sa imi cumpere ceva de mancare si o sticla cu apa. Salonul era la comun asa ca batrana de 70 deani de langa mine a fost pusa sa se dezbrace chiar langa mine, desigur bunul simt m-a facut sa ma intorccu spatele.

 2. O parte din medici şi din asistente nu ışi mai merita de mult numele de oameni. Au devenit o comunitate infractionala ( vezi omorul prin neglijenta , tentativa de omor – tot prin indiferenta şi neglijenta ) , au o aroganta de puşcariaşi sau de prostituate , ışi bat joc ın fiecare moment de juramıntul lui Esculap , de legile morale. Din ıngrijitori ai sanatatii societatii umane au devenit duşmani ai oamenilor. Se simt superiori ptr. ca au un suflet corupt , murdar, dezgustator. Nu se mai pot vedea cum sınt ın realitate .Setea de bani şi de spaga ıi defineşte.

  Prea putini medici şi asistente au ramas oameni morali , curati la suflet şi sanatoşi la cap.

  Dar orice rau are un sfırşit. Noi generatii de roboti-chirurgi vor aparea pretutindeni ın toate spitalele. Robotii nu vor şpaga .Ei ışi fac doar datoria . Pe de alta parte medicina naturista se dezvolta remarcabil ın toate tarile . Din ce ın ce mai multe plante cu proprietati superioare medicamentelor chimice sınt descoperite sau redescoperite. Şi sınt puse la dispozitia oamenilor. Oamenii vor şti cum sa preıntımpine bolile şi sa se trateze singuri .

 3. Este adevarat, doar ca articolul acesta are nevoie de o menţiune, asistentele nu se uita la tine daca nu le dai bani, se schimba tura, noile asistente te lasa sa mori daca nu le dai si acestora bani, doctorul iti spune ca nu ai nimic după ce astepti 24 de ore pt niste analize rudimentare, te externeaza, te simti Rau, evident revii inapoi si apoi o iei de la capat daca nu vrei sa mori…. Oricum ar fi mori si daca le dai bani si daca nu le dai… Tot isi bat joc de oameni…. Un fost medic D. M. Batjocorea pacientii si ii dadea pe usa afara zicandu-le ca "ce vin doar pt atata la urgente, sa se duca acasa, sa astepte sa le treaca" . Concluzionaţi dvs. Ce vreti din asta..

Trackback-uri și pingback-uri 7

 1. INCENDIU PROVOCAT DE TIGANI LA BISERICA SFINTII INGERI DIN BUZAU - ReporterOnline.NET
 2. Tânăra moartă la concertul din Piața Daciei PUTEA FI SALVATA! - Nationalisti.ro
 3. CAZ REVOLTATOR ÎN BUZĂU: BĂRBAT SALTAT DE POLITIE PENTRU CĂ SE MASTURBA LÂNGĂ UN LOC DE JOACĂ PENTRU COPII - ReporterOnline.NET
 4. CAZ SOCANT: Fetiţă de 11 ani MOARTA din cauza indiferentei MEDICILOR! - ReporterOnline.NET
 5. SPAGA LA SPITALUL BUZAU! INREGISTRARE AUDIO BOMBA CU UN MEDIC! - Nationalisti.ro
 6. ACUZATII GRAVE aduse cadrelor medicale dintr-un spital din Romania: " L-au LEGAT pe tata DE PAT, l-au chinuit pana a facut INFARCT!" - ReporterOnline.NET
 7. MĂRTURIA ULUITOARE a unui medic din Cluj : "Mă uit la o pacientă abandonată într-un pat şi am bănuiala sumbră că nu a dat șpagă" - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns