arsine-610x300

La Jocurile Olimpice din 2016 am fost reprezentati si de Andreea Arsine, sportiva dezamagita atat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), cat si de liderii politici din tara. Tanara spune ca niciodata nu s-ar fi gandit ca olimpicii romaniei sa fie tratati cu atat de multa indiferenta.

Andreea Arsine a luat parte la proba de mars de la Rio, de 20 de kilometri. A ocupat locul 41 din 75 de sportive.

A declarat ca este profund dezamagita de felul in care actioneaza liderii atunci cand vine vorba de sport in Romania. In plus, olimpicii se asteptau sa fie chemati la Cotroceni, dar se pare ca doar cand suntem pe locul I toti se calca in picioare sa ii aprecieze si laude pe sportivii nostri. La munca depusa nimeni nu se gandeste si cel mai rau este ca nimeni nu vede lipsurile, cu exceptia sportivilor.

„Nu stiu daca o sa fim chemati la Cotroceni. Nici nu cred ca mai are rost dupa atata timp. Mai important ar fi ca oficialitatile romane sa faca ceva pentru sport pentru ca fara sport nu avem identitate. Decat sa merg sa dau mana cu domnul Iohannis sau cu domnul Ciolos mai bine ma antrenez, iar dumnealor fac ce trebuie facut pentru sport”, a afirmat Andreea.

Cu tristete a subliniat ca pana si femeile de serviciu de la Rio erau mai bine imbracate decat romanii. Echipamentele au lasat de dorit si asta spun toti reprezentantii Romaniei la JO. Multi s-au simtit atat de prost in fata celorlalti sportivi, incat atunci cand au ajuns in tara au lacrimat, aducandu-si aminte de clipele stresante de la JO.

VEZI SI: O cunoscuta SPORTIVA a fost OTRAVITA in timpul turneului de la WIMBLEDON

„Am avut echipamentul de antrenament si ne-a fost frica sa-l ducem la spalat pentru ca nu mai aveam cu ce sa ne imbracam. Nu i-am simtit pe cei de la COSR aproape de sportivi. Am fost singuri acolo, fiecare de capul lui.”

Sportiva crede ca si starea pe care au avut-o ia facut mai vilnerabili, nereusind sa recapete echilibrul pana la finalul competitiei. Este trist ca se intampla asta cu Romania dar sunt oameni care nu isi asuma si arunca sportul romanesc intr-o groapa intunecata.

VEZI SI: La Jocurile Olimpice de la Rio, o JUCATOARE de rugby din Brazilia a fost ceruta in casatorie de iubita ei

Si Ana Popescu, liderul echipei de spada a Romaniei, marturiseste ca echipamentele noastre au fost atat de proaste incat sportivii „tricolori” nu se puteau recunoaste in Satul Olimpic daca nu se cunosteau personal.

Poate pana „data viitoare”, lucrurile se vor schimba in ROMANIA NOASTRA!

Loading...
loading...