Stelian Tănase îl DEMOLEAZĂ pe Liviu Dragnea: este un caz de azil PSIHIATRIC. Sfârșitul lui este aproape

Analistul politic Stelian Tănase arată că președintele PSD, Liviu Dragnea, o ia pe urmele altor lideri politici, considerați dictatori la vremea lor, care au ajuns să trăiască într-un univers în care văd doar conspirații și tentative la adresa vieții lor. Tănase consideră că Liviu Dragnea poate fi considerat ”caz de azil psihiatric” și arată că sfârșitul politic al liderului PSD este foarte aproape.

”Liviu Dragnea a fost aseara un personaj de azil psihiatric. A inventat o poveste de adormit copiii, era și tîrziu cind a apărut al Antena 3. El apare ca un erou popular, victima unor teoristi debarcați la București cu gînduri negre. De fapt cei patru cavaleri ai apocalipsului sunt de meserie hitmen, asasini profesioniști. Au debarcat la Athenee Palace ca să-l lichideze pe marele nostru lider. Era un rol scris special pentru urechile gingașe ale prea tinerei lui amante.

Nu se întîmplă cum au plănuit cei patru, între timp scenaristul se răzgîndeste. Dragnea nu ne-a spus de ce, nici cum a scăpat cu viață. Apoi asasinii, nederanjați de nimeni, s-au evaporat. Ce zice SRI-ul ? Ar trebui sa dea un comunicat sa ne spună daca a fost sau nu un atentat la viața tovarașului Dragnea. Știa SRI despre atentatul pus la cale de forțe ostile nevăzute ? A informat instituțiile statului ? A luat măsuri de a dejuca asasinatul? Dragnea nu ne-a spus nimic despre împrejurări și despre cine a fost implicat, nici cine anume a pus la cale să îl omoare. CIA, Mossad, FSB, DST MI6 ? În schimb are pretentia să îl credem pe cuvînt.

Nu cred că îi pasă că enormitațile astea de rîs, vor fi crezute sau nu. El ne-a spus o poveste, a dat narativul, cum se spune acum printre publicitari si consilieri politici. El a vorbit numai pentru pesediști și nici ăștia toți. Nu știu dacă înainte de a ieși cu scornelile astea live pe tv a consultat un psihiatru. Ar fi trebuit. Dar pe expertii in comunicare i-a consultat oare cind s-a hotarit să debiteze asemenea gugumănii care-l aruncă în ridicol ? Dragnea preictează despre sine imaginea lui Harap Alb care înfruntă căpcăunii și trece prin tot felul de incercări iar la final, bravooo, învinge. Numai că de data asta Dragnea nu va învinge. Sfirșitul lui politic este tot mai aproape. Altfel țara asta se face praf dacă e guvernată în continuare ca în desene animate”, arată Stelian Tănase, într-un editorial pe blogul personal.

Loading...