Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a aruncat bomba în învăţământul din România. Ministrul a anunţat că este nevoie de o nouă sesiune de Bacalaureat.

Liviu Pop a afirmat că există o discuţie privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat care ar trebui organizată „undeva în decembrie, poate februarie”.

El spune că „deocamdată este o chestiune de discuţii” şi că nu se va schimba nimic pentru cei care urmează să dea bacalaureatul anul viitor.

„Este o discuție de a introduce o nouă sesiune de bacalaureat și eu cred că este necesară. Cât de utilă este sesiunea din august, deja știm. Am văzut în ultimii zece ani de zile câți absolvenți s-au prezentat în august și câți au luat examenul de bacalaureat. Și anul acesta am avut un număr mare de persoane care s-au înscris și totuși prezența a fost foarte, foarte mică. Din punctul meu de vedere, cred că un examen de bacalaureat, o altă sesiune ar trebui organizată undeva în decembrie, poate februarie fiind vacanța de iarnă”, a spus Pop, opinând că legea permite organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat, notează Agerpres.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...