Ceea ce, de luni bune, părea să fie doar o speculație, pare să se adeverească la modul cel mai serios. Mai exact, se pare că Ciprian Nistor, soțul celebrei Laurette, a decis să pună punct relației pe care o au, motivele fiind de-a dreptul incredibile.

Mai exact, bărbatul, închis în această perioadă în Penitenciarul Gherla, nu mai vrea să audă de cea care, timp de nouă luni i-a fost soție. Așa că și-a mandatat avocatul să depună cererea de divorț la Judecătoria Sectorului 1 prin care cere desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a fotomodelului de culoare.

Mai exact, spun surse apropiate de Ciprian Nistor, în motivarea cererii de divorț a anunțat că soția lui ar fi avut relații extraconjugale și că, după ce a apelat la o societate de detectivi, ar fi primit și dovada video a infidelității acesteia.

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor vrea să o înainteze, zilele acestea, către Judecătoria Sectorului 1, susținând că are și martori cu privire la acestea, scrie în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor vrea să o înainteze, zilelel acestea, către Judecătoria Sectorului 1, susținând că are și martori cu privire la acestea.

Sursa:spynews.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...