Cristian Pomohaci era considerat un personal intangibil, inainte de scandalul in care a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu minori.

Cristian Pomohaci s-a judecat timp de mai multi ani cu fiul regretatei interprete Valeria Peter Predescu, pe motiv ca piesa cea mai de succes a fostului preot, „De la Rebrisoara in jos”, ar fi un plagiat dupa melodia „Cant la lume ca mi-e draga”. Intr-adevar, cele doua melodii seamana destul de mult, insa Pomohaci a sustinut in instanta ca el este autorul piesei pe care o canta si nu s-a inspirat dupa melodia Valeriei Peter Predescu. Fostul preot a reusit sa convinga trei instante de acest lucru si a castigat pe linie toate procesele cu Nicolae Predescu, fiul indragitei cantarete.

Interesant este, insa, faptul ca inainte de inceperea procesului, Pomohaci l-a sunat pe Nicolae Predescu sa-i propuna o suma de bani in schimbul cedarii drepturilor de autor. In discutia care a fost inregistrata de fiul Valeriei Predescu, Pomohaci nu sustine nici un moment ca este nevinovat, in schimb se arata stupefiat de pretentiile financiare ale urmasilor Valeriei Peter Predescu. Cei doi fii ai artistei i-au solicitat 5.000 euro in schimbul cedarii drepturilor de autor, in timp ce Pomohaci s-a aratat dispus sa ofere doar 10.000 lei. In discutie, Pomohaci il sfatuieste „prieteneste” pe Nicolae Predescu sa nu apeleze la instanta „pentru ca dureaza ani de zile” pana la verdict si il asigura pe acesta ca nu va pierde pentru ca s-a sfatuit cu multa lume „inclusiv cu un sef de tribunal”.

Dupa ce a pierdut procesul cu Pomohaci, Nicolae Predescu a povestit ca instanta a ignorat toate probele pe care a incercat sa le depuna la dosar si nu i-a acceptat martorii. In schimb, Pomohaci ar fi reusit sa castige fara sa se intrebuinteze prea mult, exact cum anticipase. Practic, a fost suficient sa se prezinte o singura data in fata judecatorilor clujeni, pentru a-i convinge ca melodia ii apartine in proportie de 100%. Nicolae Predescu a povestit pentru ziardecluj.ro ca a mai descoperit melodii de-ale lui Pomohaci „inspirate” dupa alti artisti de muzica populara pe care i-a si contactat, insa acestia i-au spus ca nu vor face nici un demers pentru ca „le este frica”.

Sursa:stirilekanald.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...