STIRE BOMBA. S-a aflat CINE este FIICA SECRETA a lui PUTIN! Este o CUNOSCUTA SPORTIVA!

Este a doua oraă în acest an când Katerina Tikhonova, o celebră sportivă din Rusia este confirmată ca fiind fata președintelui rus.

Manfred Mohab, vicepreședintele Organizației sportive din care face parte și Katerina Tikhonova a declarat că o cunoaște pe Tikhonova, datorită meritelor pe care le-a are în Organizație.

Întrebat dacă Katerina Tikhonova este fiica lui Putin, Mohab confirmat de mai multe ori informația.

După ce un articol a apărut în presa internațională, prin care Mohab declara că știe că Tikhonova este fiica necunoscută a președintelui rus, Mohab a infirmat informațiile, spunând că în timpul interviului, în sală se auzea un zgomot mult prea mare și este posibil să nu fi auzit corect întrebarea, potrivit publicației britanice Express.

„Nu pot să confirm că o cunosc pe fiica lui Putin. N-am nimic de-a face cu ei. Crede-mă, a fost atâta zgomot în sală încât unele lucruri nu le-am înţeles bine. Deci nu este sigur că ţi-am dat răspunsul corect”, a spus el.

Cu toate acestea, mai multe informații apărute de-a lungul timpului în presă au arătat că Katerina Tikhonova este, într-adevăr, fiica președintelui rus.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns