STIRE BOMBA. ŞOC TOTAL. UCIGASUL din Reghin este Viorel Muntean, un cunoscut INVENTATOR român. Şi-a omorât soţia cu 11 lovituri de cuţit, apoi i-a dat foc


Soc total în cazul crimei din Reghin, unde un bărbat şi-a ucis soţia cu 11 lovituri de cuţit, apoi i-a dat foc atât ei, cât şi mamei femeii, o bătrână invalidă.

Criminalul ar fi nimeni altul decât Viorel Muntean, un inginer şi cunoscut inventator român din Reghin. Muntean a avut mai multe apariţii atât în presa scrisă, cât şi în emisiuni televizate, unde şi-a prezentat invenţiile.

Viorel Muntean a absolvit Institutul Politehnic de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini din Tîrgu-Mureş, după care a obţinut prin concurs un post la Secţia Proiectare Prototipuri din cadrul Intreprinderii Metalurgice ,,,Metalurgica” Reghin unde a făcut muncă de proiectare prototip până în anul 1998.

Prima sa inovaţie tehnologică realizată a fost un ,,Dispozitiv pentru rectificări interioare a conductelor pentru fluide, în vederea diminuării efectelor fenomenului de cavitate, inovaţie tehnică cu care şi-a şi făcut proiectul de diplomă, iar lucrarea practică a fost realizată pentru Combinatul de Îngrăşăminte Azotoase din Tîrgu-Mureş şi aplicată în producţie la data respectivă.

Cea de-a doua inovaţie a inginerului ucigaş este un element de amortizare a şocurilor pe baza unor bucşe din cauciuc la ,,Sistemul de frânare inerţial al remorcilor agricole”, sistem omologat la Institutul de Cercetare şi Proiectare din Băneasa.

După ce şi-a încetat colaborarea cu Institutul şi-a deschis o afacere de comerţ în sfera pieselor tehnice şi în paralel s-a specializat şi ca inginer diplomat.

A continuat cu o specializare în psihologie, pedagogie şi în legislaţia rutieră, domeniu în care a activat ca profesor.

Viorel Muntean a studiat foarte mult principiile fizicianului Nikola Tesla, legate de energiile neconvenţionale şi este convins că în ştiinţă şi cunoaştere în general, întotdeauna va exista ceva nou de aflat.

Totuşi, inginerul şi inventatorul Viorel Muntean şi-a încetat goana după cunoaştere şi inovaţie, după şi-a ucis cu bestialitate soţia cu 11 lovituri de cuţit şi a dat foc apartamentului în care aceasta locuia cu mama ei, după ce divorţase de el.

Viorel Muntean a spart uşa apartamentului în care locuiau cele două femei, şi-a ucis fosta soţie, apoi a turnat benzină atât peste ea cât şi peste fosta soacră, după care le-a dat foc.

Apoi, Viorel Muntean s-a retras în interiorul maşinii parcate în faţa blocului, de unde a urmărit sosirea pompierilor şi a poliţiştilor, care l-au identificat şi reţinut.

Loading...