STUPEFIANT. O FEMEIE din TOHANU NOU s-a TREZIT in CASA cu un…TIR! Un echipaj SMURD ii acorda ingrijiri,fiind ranita.

O femeie de 60 de ani a fost rănită sâmbătă într-un accident care a avut loc pe DN 73, în localitatea Tohanu Nou, judeţul Braşov, după ce şoferul unui TIR a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un imobil, rupând o ţeavă de gaz. Traficul pe DN 73 este blocat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că femeia rănită primeşte îngrijiri la faţa locului de la paramedicii SMURD, urmând să fie dusă la spital.

„Un TIR a intrat într-un imobil, rănind o femeie de 60 de ani. Se pare că victima a suferit o fractură la membrul inferior. Primeşte îngrijiri la faţa locului. De asemenea, asigurăm măsuri preventive, pentru că a fost fisurată o ţeavă de gaz. Nu există pericol de explozie, un echipaj de la societatea de gaz fiind la faţa locului pentru a remedia problema”, a declarat Sfreja.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului rutier traficul este restricţionat, la ora transmiterii acestei ştiri, pe DN73 Bran – Zărneşti, pe raza localităţii Tohanu Nou (strada Libertăţii).

Potrivit poliţiştilor, circulaţia va fi permisă pe sensul Braşov către Piteşti pe DN73, iar participanţii la trafic ca vin dinspre Piteşti au fost deviaţi pe ruta DN73A către Braşov.

Se estimează ca în aproximativ o oră traficul să revină la normal.

 Sursa:observator.tv
Loading...

Lasă un răspuns