mc

Desi in presa au aparut dovezi conform carora mancarea de la McDonalds nu este sanatoasa, tot mai multi oameni aleg sa manance acolo. De ce? Raspunsul este dat chiar de un fost angajat.

Acesta spune ca mancarea de acolo provoaca dependenta. Contin substante nocive, mai ales sosurile care insotesc meniurile. „De ce credeti ca snitelul crocant facut in casa cu fel si fel de condimente, nu are acelasi gust ca cel de la acest fast-food?”.  Pe langa faptul ca mai multe site-uri au dezvaluit modul incorect in care este pastrata carnea, apar persoane care afirma ca sucurile de la McDonalds sunt diluate cu apa.

Fiti atenti cand comandati Pepsi, de exemplu. Veti vedea cu paharul este pus in suport. In el curge un sfert de suc concentrat, restul este apa. Se va vedea cum culoarea se schimba iar din robot curge apa, nu suc. Mai multi consumatori au sesizat ca sucul are un gust ciudat: ” Parca nu avea zahar!”.

Este atat de usor sa minti o multime de oameni, intr-o lume in care detaliile conteaza cel mai mult, dar sunt vazute de prea putini.

VEZI SI: FBI:”In produsele de la McDonald’s am gasit carne de om”

Loading...
loading...