SUPER-SCANDAL SEXUAL. Un MINISTRU,acuzat ca si-a ABUZAT SECRETARA. Detalii incendiare

 

Un nou scandal sexual este pe cale să izbucnească, după nebunia iscată de dezvăluirile despre agresiunile sexuale ale producătorul de la Hollywood, Harvey Weinstein.

Premierul britanic Theresa May a cerut deschiderea unei investigații cu privire la acuzațiile că unul dintre miniștrii săi i-ar fi cerut unei secretare să-i cumpere jucării sexuale și i-ar fi adresat complimente deplasate. Scandalul a izbucnit în Mail on Sunday, după ce anterior The Sun publicase un material în care-i acuza pe parlamentarii britanici de comportament inadecvat.

Este vorba despre Mark Garnier, responsabil cu comerțul internațional pentru executivul britanic. Acesta este acuzat că i-a cerut secretarei pe nume Caroline Edmondson să cumpere două jucării sexuale, după ce a numit-o „țâțe de zahăr” („sugar tits”, în original, expresie care la singular poate să însemne și suzetă, dar care are și sensul de compliment argotic pentru o femeie cu sâni frumoși), potrivit Mail on Sunday, preluat de Reuters.

Însă Garnier s-a apărat declarând ziariștilor de la Mail on Sunday că totul a fost parte dintr-o discuție amuzantă despre un show tv și că cerința de a cumpăra jucăriile sexuale era o provocare/pedeapsă glumeață (în sensul jocului „Adevăr sau provocare” de la noi – n.red.). Secretara a replicat spunând că Garnier nu-și amintește corect episodul.

Reuters notează că nu a reușit să obțină o poziție din partea ministrului acuzat în acest scandal.

Ministrul Sănătății din Cabinetul May, Jeremy Hunt, a anuntat că premierul a cerut investigarea scandalului pentru a afla dacă Garnier a încălcat codul de conduită al miniștrilor. Dacă povestea este adevărată, este evident inacceptabil, a spus Hunt.

Anterior, premierul May vorbise, într-o scrisoare adresată șefului Camerei Comunelor, despre nevoia de schimbare a culturii în politica britanică, pentru a elimina și preveni hărțuirea sexuală.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns