Surpriză uriașă! Ce facultate a absolvit Mircea Badea și ce salariu are la Antena 3

Mircea Badea este unul dintre cei mai de succes realizatori TV din România. Acesta are deja o carieră de peste 20 de ani în industria mass media. La un moment dat a avut chiar și câteva roluri în filme, dar notorietatea lui a explodat odată cu celebra emisiune difuzată pe Antena 3, În Gura Presei.

Puţini ştiu, dar Mircea Badea nu este la bază jurnalist. El a absolvit mai întâi liceul de Informatică, iar apoi Facultatea de Cibernetică. A debutat în presă în anul 1993 la Radio Total şi apoi a avut emisiuni la Tele 7 ABC, Antena 1, Realitatea Tv şi bineînţeles Antena 3.

În prezent, acesta mai lucrează şi la Radio Zu, tot în trustul Intact. Pentru toate acestea ar câştiga în total aproximativ 10.000 de euro, conform unor surse din piaţa media. Anterior s-a zvonit că ar încasa chiar peste 15.000 de euro.

La sfârşitul anului 2017, Badea a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu o chitanţă de TVA, plătot către stat, în valoare de 8.911 lei.

Jurnaliştii de la wowbiz.ro au făcut şi un calcul atunci şi au concluzionat că salariul lui Mircea Badea ar fi de 40.000 de lei net lunar – adică în jur de 9.000 de euro.

Loading...