SURRIZA: A inceput BLACK FRIDAY mai devreme la un mare magazin online. REDUCERI la sute de produse

Campania Black Friday a inceput mai devreme la un mare magazin online. Sunt deja zeci de comenzi iar . Ofertele vor fi dezvăluite treptat în fiecare rundă şi vor culmina cu runda finală în săptămâna 17-23 noiembrie.

bfr
Media Galaxy, despre care este vorba, ii asteapta pe toti cei care doresc sa faca cumparaturi, de joi dimineata pana pe data de 23 noiembrie.

„Campania de anul trecut a fost foarte bine primită de clienţii noştri, cărora am putut să le oferim reduceri semnificate. Am scos din ecuaţie aşteptatul dinainte de Black Friday, trezitul cu noaptea în cap, statul la coadă şi bătaia pe produse sau lipsa stocurilor. Considerăm că Black Friday este o oportunitate excelentă prin care să le propunem clienţilor mai mult decât preţuri foarte bune la mii de articole”, a declarat Carmen Capitănescu, Marketing Director Media Galaxy.

VEZI SI: Cum ne pacalesc supermarket-urile cu „preturi mici”

Totodata, un alt mare retailer, EMAG, anunta ca va organiza pe 18 noiembrie ediţia a şasea a Black Friday. La eveniment vor lua parte 2000 de magazine care vor veni cu tot felul de oferte romotionale.

Loading...

Lasă un răspuns