În PSD se agită spiritele și tot mai mulți sunt cei care simt că Liviu Dragnea va fi condamnat de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Surse citate de România TV arată că baronii PSD au început deja să își caute o variantă de ieșire, în cazul în care Liviu Dragnea va fi condamnat. Aceștia discută pe la colțuri că va trebui o mișcare de impact, în așa fel încât PSD să treacă cu bine peste o condamnare a lui Liviu Dragnea.

În acest context, după ce Victor Ponta a fost achitat, tot mai mulți baroni au început să-l caute pe fostul lider al partidului și, mai mult sau mai puțin direct, i-au propus să revină la conducerea PSD, dacă Dragnea va fi scos din joc de o nouă condamnare. Chiar Victor Ponta a confirmat, indirect, discuțiile cu baronii din PSD, afirmând că imediat după achitare a început să fie sunat de foarte mulți dintre foștii colegi.

Victor Ponta ar fi declinat deja oferta baronilor PSD, cărora le-a spus că nu dorește o revenire în PSD și a explicat că drumul său politic este altul.

Aceste zvonuri ar fi ajuns deja și la urechile lui Dragnea, cel care așteptă verdictul judecătorilor, iar dacă va scăpa basma curată, în PSD va începe măcelul. Baronii care au încercat un joc pe cont propriu vor fi executați sumar de Liviu Dragnea, cel care va avea parte de o renaștere politică, odată cu o eventuală achitare.

Sentința judecătorilor în dosarul lui Liviu Dragnea este așteptată pe data de 29 mai.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...