SURSE! Cărui GREU din Poliție i s-ar pregăti debarcarea

Mișcări interesante la vârful Poliției! Conform surselor Bugetul.ro, s-ar vrea scoaterea din joc a unui greu din Poliția Română. Numele acestuia apare și în scandalul polițistului-pedofil Eugen Stan.

Surse bine informate au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că se dorește retragerea forțată la vatră a chestorului Marius Voicu, șeful Poliției Capitalei.
De asemenea, jurnalistul Cătălin Tache, de la Național, susține că „se ascut cuțitele la vârful Poliției” și că Mihai Marius Voicu ar fi promis că „va pleca de bunăvoie si nesilit de nimeni din fruntea Poliției Capitalei, de aceasta dată în septembrie”, dând asigurări că „se va pensiona singur”.

Lui Voicu i s-ar cere pensionarea încă de pe acum, existând voci care nu ar vrea să aștepte ca șeful Poliției Capitalei să-și respecte promisiunea de a se pensiona în septembrie.

În scandalul polițistului-pedofil, Marius Voicu s-a numărat printre cei 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI, fiind demis din funcția de adjunct al șefului Poliției Române.

Ulterior, în mod surprinzător, chestorul Voicu a fost numit la conducerea Poliției Capitalei.

Loading...