SURSE – NEBUNIE în PSD: puciștii revin în FORȚĂ. Dragnea amână CEX-ul, din cauza tensiunilor URIAȘE


În PSD reîncepe nebunia, iar liderii grupării anti-Dragnea revin în forță. Jurnalistul Radu Tudor susține că are informații conform cărora Dragnea va amâna Comitetul Executiv al PSD, din cauza acestor tensiuni. De asemenea, se pare că mai mulți parlamentari PSD merg pe mână liderilor de organizații și votează împotriva lui Dragnea.

”Informatii de ultima ora din PSD arata ca relatia la varful partidului ramane extrem de tensionata si asta ar putea avea consecinte parlamentare serioase.

Informatia de ultima ora este ca sedinta CEX pentru remaniere anuntata oficial pentru miercuri s-ar putea amana pe saptamana viitoare din cauza problemelor mari de la varful partidului.

Gruparea disidentilor anti-Dragnea, formata din nume grele precum Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu – vicepresedinti PSD, Marian Neacsu – Secretar General PSD ameninta ca voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader si chiar motiunea de cenzura impotriva Guvernului daca Liviu Dragnea il va remania pe Paul Stanescu din functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Aceasta grupare numara pana in prezent peste 40 de senatori si deputati.

Surse din partid afirma ca parlamentari PSD de Braila si Timis s-ar putea alatura la vot gruparii disidente daca Mihai Tudose (si Sorin Grindeanu…) se decid sa iasa si ei din hibernarea anti-Dragnea.

Liviu Dragnea este la butoane, evaluarea premierului Viorica Dancila este o pura formalitate.”, arată Radu Tudor, pe blog.

Loading...