SURSE! Ruptură în PSD! Ce va face Liviu Dragnea – Nevoit să scoată artileria grea

După Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD, care a avut loc week-end-ul trecut, la Neptun, Liviu Dragnea a mai bifat o victorie în fața oponenților din interiorul Partidului Social Democrat.

Chiar dacă puterea sa s-a diminuat considerabil în ultima perioadă, acesta a reușit să se impună în CExN, după o strategie bine pusă la punct.

Potrivit surselor Bugetul.ro, de acum înainte va fi un război deschis între primarul Capitalei, Gabriela Firea, și Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, iar, pentru a gestiona situația, șeful PSD va fi nevoit să scoată artileria grea, la care a recurs și săptămâna trecută.

„După ce s-a întâmplat în CExN, între doamna Firea și doamna Dan va fi un război deschis, dar Liviu Dragnea ne-a demonstrat că poate gestiona astfel de situații. Rămâne de văzut ce va face”, au precizat, pentru Bugetul.ro, surse din interior.

Acestea ne-au mai spus că Dragnea a făcut o bună mutare strategică, înainte de CExN de la Neptun, prin faptul că s-a întâlnit cu vechii opozanți, cu Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, împăcându-se cu aceștia.

„El s-a descurcat foarte bine într-o situație extrem de dificilă, după cum ați văzut. Înainte de CExN, acesta s-a întâlnit cu vechii săi opozanți, cu domnul Tudose, cu domnul Grindeanu și i-a atras de partea sa. Probabil, le-a făcut mai multe promisiuni, nu știu să vă zic ce”, dezvăluire sursele noastre.

Amintim că, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, de sâmbătă, Gabriela Firea a solicitat demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru modul în care a gestionat protestul #Rezist Diaspora, din 10 august.

Demersul șefei Capitalei nu a avut câștig de cauză, în ședința Comitetului Executiv al PSD votându-se pentru susținerea lui Carmen Dan.

Loading...