TALHARII din TRAFIC! METODA in VOGA practicata de acesti nenorociti

DACĂ CINEVA CU O MAȘINA CU NUMERE STRĂINE ITI FACE SEMN DISPERAT SA OPREȘTI, MERGI MAI DEPARTE! Detalii chiar aici. Te rugam sa nu uiti sa dai mai departe, tuturor cei pe care ii stii, sa nu aiba astfel de neplaceri.

Fie ca e vorba de oras sau drumuri nationale, europene, cum or fi, exista o metoda de furat destul de noua. Insa se pare ca sunt destul de multi soferi binevoitori si cu suflet bun, care pierd tocmai din acest motiv.

Atentie mare pe Valea Oltului in special, unde au fost vazute des astfel de cazuri!Ce se intampla? Vezi in timp ce mergi cate o masina in trafic cu numere straine, chiar si de Bulgaria. Langa ea, un barbat (sau femeie) da isteric din maini si-ti face semn sa opresti, ca si cum s-ar fi intamplat ceva grav. Eu am vazut un Audi A4 primul model si un VW Passat, ambele cu numere de Italia cred, langa care se aflau astfel de indivizi.Acestia se bazeaza pe spiritul civic al unor soferi si profita de ei pentru a-i fura. Cum se face? Depinde dsituatie, fie iti cer curent de la motorul tau, fie iti cer telefonul ca nu mai au baterie, fie iti spun sa ii lasi putin mai departe. Daca te trezesti sa le dai curent ca sa porneasca masina, atat iti trebuie, ca se gasesc 1-2 colaboratori care ti-o golesc in timp ce tu esti concentrat sub capota: din portbagaj, din interior, etc. Sau mai bine, pleaca cu tot cu masina.

Sursa:Extranews.ro

Loading...

Lasă un răspuns