TEORIE SOCANTA. Ar fi putut fi OMORATA STELA POPESCU? MOARTEA SUSPECTA a ACTRITEI este ANCHETATA in continuare de procurori. Sunt audiati MARTORI in SECRET

A trecut o săptămână de la moartea Stelei Popescu, dar ancheta poliției privind decesul neașteptat al actriței este departea de a se fi terminat.

Surse citate de Cancan.ro spun că polițiștii consideră în moartea artistei ca suspectă, chiar dacă motivul decesului a fost stabilit prin autopsie. Acest lucru s-a întâmplat pentru că rezultatele necropsiei au fost preliminare, astfel că raportul medico-legal nu a fost încă întocmit.

În aceste condiţii, cauza stabilită a morţii, de accident vascular cerebral sever, este provizoriu. Mai mult, criminaliştii au făcut, joia trecută, cercetarea la faţa locului şi au ridicat o serie de probe, constatând că nu există urme de intrare prin efracţie în casa artistei şi nici de răvăşire ca urmare a unei posibile tâlhării sau furt.

Cel mai important este faptul că o serie de persoane care au dat declaraţii, iar audierile nu s-ar fi terminat încă. Procurorii vor să afle dacă acestea au văzut ori au cunoştinţă de prezenţa unor persoane suspecte la Stela Popescu în casă. Totuși până în prezent nu exista nici o dovadă că boala a răpus-o, dar nici certitudinea ca cineva i-a făcut rău.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns