TERIFIANT„Un mare ACTOR ROMÂN este în pericol”. Maria Ghiorghiu face o previziune ȘOCANTĂ despre o vedetă din România!

Maria Ghiorghiu vine cu noi premoniții alarmante care, de data aceasta, vizează în mod expres un mare actor român.
Celebra prezicătoare vine cu vești sumbre, susținând că acest mare actor al României se va lovi de serioase probeme de sănătate – cu precădere, probleme ale inimii.

„În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un om de mare valoare a TEATRULUI românesc.

Acest om de mare valoare a TEATRULUI românescdeja a trecut prin multe supărări și tragedii, și iată că, din nefericire, toate aceste supărări i-au slăbit sănătatea trupească,mai precis, sănătatea inimii.

Deci, îl văd căzut pe partea stânga, se ține cu mâinile de partea inimii și are faţa transfigurată de durere și de faptul că nu mai putea respira.
Mă privea în ochi și parcă voia să spună ceva, dar nu mai putea.

Prieteni dragi, acest om are inițialele numelui și prenumelui așa:

„F. C. ”

Eu nu pot să-i dau numele întreg, pentru a nu fi acuzată că-i stric imaginea sa publică sau cariera sa în Teatru și la alte activități TV.

Mă rog la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să-l întărească sufletește și trupește și să-i dăruiască multă sănătate și pe cât se poate multe bucurii.

Eu îl respect tare mult și-l admir în tot ce face pentru noi publicul care-l iubim”, a scris Maria Ghiorghiu, potrivit spynews.ro.

Loading...