61837458

In centrul Parisului, vezi tot mai des tigani imbracati in negru, acoperindu-si capul, ca sirienii, purtand dupa ei cartoane pe care scrie ” Familie siriana SOS”.

Daca au vazut ca refugiatii primesc atentie in tarile straine, tiganii ajunsi in Franta la cersit au venit cu o idee prosteasca prin care vor sa faca rost de bani. Mai noi, se dau drept sirieni, refugiati oropsiti care tanjesc dupa 2-3 bani. Jurnalistii francezi au incercat sa vada despre ce este vorba. Au intrat in vorba cu asa-zisii refugiati si au aflat ca de fapt, provin din Romania.

VEZI SI: Zeci de TIGANI din Romania fug in SUA prin intermediul MAFIEI din Mexic. „Ne-au PERSECUTAT, isi BAT JOC de noi in ROMANIA”

„Erau aceiasi care se prefaceau ca au handicap anul trecut. I-am vazut in urma cu un an cersind la colt de strada, spunand ca au probleme cu picioarele si nu se pot deplasa.”

La stiri, au fost prezentati drept romani, pentru ca au declarat ca vin din Romania. Nimeni nu incearca sa afle mai multe, adica sa puna punctul pe „i”. Sunt tiganii care pleaca din tara noastra si din cersit in Franta, ajung sa isi ridice palate si turnulete in varful cavoului din cimitir. Astfel de personaje ne pateaza imaginea tarii si din nefericire, suntem condamnati cand incercam sa expunem adevarul.


Paris : quand des faux Syriens font la manche

Loading...
loading...