idei-simple-si-vandabila-de-afaceriDe regula, cand stai la tara, beneficiezi de mai mult spatiu. Nu putini sunt cei care vazandu-se in natura, cu o suprafata destul de mare de pamant, indraznesc sa faca mai mult, sa isi deschida o mica afacere de pe urma careia sa isi completeze venituri poate porni cu doar câteva sute de euro.

Mai jos aveti o lista cu cele mai bune afaceri pe care le puteti deschide la tara:

  1. Cresterea prepelitelor
  2. Fabricarea dulcetilor
  3. Conservele delicioase ca pe timpul bunicii
  4. Productia de ceaiuri naturale parfumate
  5.  Mini ferma de iepuri
  6.  Ferma la tine acasa cu gaini pentru oua
  7. Cresterea gainilor pentru carne
  8. Porci
  9. Ferma de capre
  10. Culturi plante si livezi cu fructe

Acestea sunt doar cateva idei de firme care merg in Romania si vor merge intotdeauna. Cine nu isi doreste carne de pui crescut in curte la tara sau oua proaspete? Carnea de porc este „leguma romanului” si toti stim ca oricat de renumit ar fi magazinul de unde cumparati, nu veti gasi acelasi gust la carnea de porc. Sa nu uitam de fructele delicioase care inainte se gaseau in Romania la orice pas. Acum am ajuns sa cumparam mere lucioase si fara niciun gust. Nu mai are nimeni curajul sa investeasca in ceva natural? Ne dorim profit dar trebuie sa constientizam cum este mai bine sa ajungem la profit.

Daca ceri bani si oferi la schimb un efort minim, nu va merge precum iti imaginezi. Asa ca mai bine te chinui la inceput dar stii ca vei fi ales pentru ca pe piata din Romania ai sanse sa fii cel mai bun cu produse naturale.

 

Loading...
loading...