TRADAREA ANULUI ?! Negocieri de ultima ora. O VEDETA se intoarce la ANTENA

Realizatorul Mircea Radu se întoarce la Antena 1. Acesta a prezentat emisiunea Femei de 10, Bărbați de 10 la TVR 2, cu Marina Almășan, și-ar fi prezentat demisia, scrie ziarul Click.
Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Antena Group au declarat că “momentan, suntem în discuții cu Mircea Radu, legate de format și de conținut”, potrivit paginademedia.ro.

“Vom reveni în momentul în care le vom definitiva”.
Mircea Radu nu a infirmat, nici nu a confirmat: „Nu vă pot răspunde la întrebarea dumneavoastră, darămite să intru în detalii. Sunt sigur că veţi înţelege situaţia”, a spus el pentru Click.

Click o citează și pe Marina Almășan, partenera de emisiune a lui Mircea Radu la TVR, care spune că „Am aflat, cu surprindere (și din păcate nu de la el, ci de la alții), de plecarea lui Mircea. Eu am deja cateva variante pentru un nou partener de prezentare, trebuie doar să iau o decizie până când emisiunea va reveni pe post, după vacanță, undeva în februarie-martie 2018”.

Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după opt ani, după ce, în mai 2010 emisiunea Din Dragoste a fost scoasă din grila de programe. În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR.

Loading...

Lasă un răspuns