TRAGEDIE în fotbal. Un celebru fotbalist a fost omorât cu CRUZIME în plină stradă. Era aproape decapitat!

Autoritățile braziliene au găsit trupul fotbalistului Daniel Correa Freitas într-un tufiș de la marginea unei străzi din localitatea San Jose dos Pinhais. Fotbalistul era legitimat la echipa de fotbal Sao Paolo. Polițiștii au afirmat că tânărul fotbalist după ce a fost ucis cu bestialitate a fost târăt aproximatov 30 de metri,de criminali, într-un tufiș de la marginea drumului.

Autoritățile braziliene au găsit trupul fotbalistului Daniel Correa Freitas într-un tufiș de la marginea unei străzi din localitatea San Jose dos Pinhais, din sudul statului Parana din Brazilia. Fotbalistul era legitimat la echipa de fotbal Sao Paolo. Polițiștii au afirmat că tânărul fotbalist după ce a fost ucis cu bestialitate a fost târăt aproximatov 30 de metri,de criminali, într-un tufiș de la marginea drumului.
„A avut două tăieturi adânci pe gât și capul lui era aproape decapitat, în timp ce organele genitale erau tăiate”, au spus reprezentanții Poliției, scrie ziare.com

Nu se cunosc detalii despre motivul crimei și despre făptași, potrivit b1.ro
Reprezentantii politiei braziliene au anuntat ca Freitas a fost torturat inainte sa fie ucis. Freitas si-a inceput cariera la Botafogo si s-a transferat la Sao Paolo in urma cu trei ani.

Loading...