TRAGEDIE în televiziune. Trei VEDETE au murit într-un ACCIDENT CUMPLIT

Gărzile de coastă americane au anunţat decesul a trei dintre cei mai populari prezentatori de la Discovery. Potrivit sursei citate cumplitul accident a avut loc la barajul periculos Yaquina Bay cunoscut ca fiind „cimitirul violent al Pacificului”.

Căpitanul Stephen Biernacki, 50 de ani și James Lacey, de 48 de ani, din New Jersey și Joshua Porter, de 50 de ani, din Oregon, cunoscuți din emisiunea „Deadliest Catch”, de la Discovery, au murit în Pacific, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat,

Cei trei filmau în cadrul emisiunii „Deadliest Catch: Dungeon Cove!, o emisiune în care sunt prezentate capturi impresionante ale unor animale marine, precum crabi, ton.Cei trei membri ai emisiunii de la Discovery Channel au fost implicați marți noaptea în accidentul teribil. Potrivit unor rapoarte, doi dintre cei trei membri ai echipajului au fost recuperați în Mary B II, iar salvatorii i-au găsit inconștienți, ducându-i la spital, unde a fost pronunțat decesul. Cel de-al treilea membru a murit prins în barcă.

În luna mai a anului 2018, Black Painter, vedetă a aceluiași show, a fost găsit fără suflare în Oregon. Acesta avea numai 38 de ani și murise cu câteva zile înainte să fie descoperit fără viață.

Loading...