TRAGEDIE LA BUZĂU! UN COPIL DE DOAR DOI ANI A ARS DE VIU

Incendiu cu urmări tragice la Buzău! Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință din localitatea Râmnicelu. Focul s-a extins și la o a doua proprietate. Într-una din case, pompierii au descoperit, șocați, cadavrul carbonizat al unui copil de aproximativ doi ani, potrivit informațiilor furnizate de News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, focul a cuprins, vineri dimineaţă, o casă din localitatea Râmnicelu. Ulterior, flăcările s-au extins şi la o proprietate învecinată. Flăcările s-au manifestat pe o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă. Li s-au alăturat un echipaj SMURD şi poliţişti.

La sosirea pompierilor, declaraţiile localnicilor au fost contradictorii. Oamenii nu au ştiut să le spună salvatorilor dacă înăutru sunt sau nu persoane surprinse de foc. Când au intrat într-una din casele cuprinde de foc, unde tavanul şi acoperişul erau prăbuşite, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani.

Pompierii fac acum cercetări pentru a vedea dacă mai sunt şi alte persoane surprinse de foc. La acest moment, incendiul este localizat şi se intervine pentru lichidarea tututor focarelor. La finalul intervenţiei, pompierii vor stabili cauza incendiului, o anchetă urmând a fi derulată şi de poliţişti.

Loading...