TRAGEDIE URIASA. Moarte cumplită pentru Miss Boboc!

Raluca Noacă, o tânără în vârstă de doar 15 ani, a murit în urma unui grav accident rutier, la Perieni, provocat de un şofer de 18 ani care a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a lovit un cap de pod.

Tânăra fusese declarată Miss Boboc, la Colegiul „Al. I. Cuza” din Bârlad,Vestea că frumoasa adolescentă şi-a pierdut viaţa a impresionat profund comunitatea din Perieni, care a trimis zeci de mesaje de imbărbătare familiei fetei.

Vinovat de tragedie este chiar un consătean al fetei, Sorin Roșca, un tânăr de 18 ani, care abia își luase permisul de conducere și care s-ar fi angajat într-o cursă nebună la volanul autoturismului tatălui său. „Ralu”, cum alintau prietenii pe adolescentă, se afla pe scaunul din dreapta…Şoferul a lovit un cap de pod, la o viteză foarte mare, care a făcut ca mașina să fie proiectată în poarta căminului cultural din comună, și de acolo, înapoi pe carosabil.Șoferul a scăpat cu răni minore în urma accidentului, însă Raluca a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii și transportată la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” în stare critică.

În ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale de a o salva, inima copilei a încetat să mai bată.

”Șoferul de 18 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis dosar de cercetare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Loading...