Trebuie sa incerci si tu! Ce poti face daca ARZI CAFEA

Un barat din America a descoperit ca ceea ce il invatase bunicul cand era mic, nu era deloc o inventie. Intr-o seara s-a gandit sa ii urmeze sfatul, a pregatit mai multe boabe uscate de cafea, carora le-a dat foc in curtea casei.

Barbatul era disperat pentru ca folosise mai multe substante impotriva tantarilor dar nici asa, dupa o multime de bani dati pe prafuri si substante, nu a reusit sa stea la un suc in gradina plina cu flori. Tantarii si insectele care ieseau odata cu venirea serii, il goneau mereu in casa.

Din data ce a dat foc boabelor de cafea, fumul imprastiat prin gradina a gonit tantarii. A repetat asta si a doua zi, si a vazut ca functioneaza. Acum ii multumeste bunicului, desi a murit, pentru ca l-a invatat trucul acesta simplu dar eficient.

VEZI SI: RACORITOR SI USOR: INGHETATA CU CAFEA ACASA

La scurt timp dupa descoperire a decis sa transmita ceea ce stia de la bunic. A adaugat in mesajul postat, faptul ca apreciaza mai mult puterea naturii, proprietatile plantelor decat orice alta substanta scumpa din magazin care nu face decat sa ne manance de bani, fiind inventia oamenilor.

Nu uitati: natura este cea mai buna prietena!

Loading...

Lasă un răspuns