trump-avort

Presedintele nou ales este o figura emblematica, atragand atentia aproape prin fiecare interviu nou cordat presei. Ce-i drept, adevarul ii doare pe multi. Initiativele lui sunt vazute cu ochi buni de unii, in timp ce altii il inteleg gresit si ii devin rivali. Recent, a declarat ca vrea sa numeasca la Curtea Suprema, judecatori anti-avort si care sunt de acord cu detinerea armelor de foc.

Donald Trump s-a remarcat prin curajul de a face afirmatii socante chiar daca era in timpul campaniei electorale. In fata unora, a riscat mult, fiind sincer. Gandind ca oamenii erau pe cale sa isi formeze o parere despre el, i-ar fi fost mai usor sa joace teatru doar pentru niste voturi, pentru a iesi presedinte. Totusi, a riscat, jucandu-si ultima carte, facand afirmatii pe care multi nu le-au agreat.

VEZI SI: Cine este noul lider al politicii germane care doreste indepartarea refugiatilor cu orice pret?

În același interviu televizat, președintele american, Donald Trump ales a precizat că nu va reveni asupra principiului căsătoriei între persoane de același sex, considerând subiectul închis.

Presedintele a trimis un mesaj si celor care au iesit in strada pentru a protesta impotriva lui. A vrut sa ii asigure ca orice ar face, el continua sa fie presedintele tuturor, fie ca pune reguli, fie ca nu.

„Nu aveți teamă. Vom restabili țara noastră”, le-a spus el manifestanților, care se tem în special ca omul de afaceri să nu contribuie la slăbirea drepturilor minorităților, cerându-le „un pic de timp”.

Loading...
loading...