TUPEU de BORFAS. „Şmecherul cu bolid” care a ucis doi copii a comis-o din nou!


Lăsat în libertate după ce a omorât doi copii, în timp ce şofa fără permis, un “şmecher” din Galaţi a comis-o încă o dată!

Ivanciu Corcioveiu, şoferul care în urmă cu un an şi jumătate a ucis doi copii la Folteşti – Galaţi, conducând fără permis, a reuşit să bifeze un al treilea dosar pentru că s-a urcat la volan fără carnet, pentru a fura lemne! Recent, Corcioveiu a fost depistat în zona unei păduri din Măstăcani, la volanul unei maşini care tracta o căruţă burduşită cu lemne. Cel care a dat alarma a fost chiar pădurarul, care le-a indicat poliţiştilor că cel aflat la volan era însoţit de o femeie. „Poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţii Chiraftei, găsind în apropierea unei locuinţe, atelajul hipo încărcat cu 1.361 metri cubi de material lemnos. Continuând cercetările, au identificat şoferul autoturismului în persoana unui bărbat de 24 ani, din localitate, care nu poseda permis de conducere.

Cu privire la segmentele de arbori aflate în atelajul hipo, şoferul şi soţia acestuia au declarat că le-au găsit în apropierea unei păduri”, a precizat cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, pentru viata-libera.ro.

Corcioveiu a umilit toată Poliţia Română, în septembrie 2016, când a reuşit să fugă din ţară la scurt timp după ce a ucis doi copii, în timp ce conducea o maşină, fără a avea permis.

Culmea, în momentul în care a comis fapta, Corcioveiu avea un dosar pe rol, în care era judecat pentru că a condus o maşină, fără „carnet”. Conform unor martori oculari, șoferul care a fugit de la locul accidentului mortal făcea întrecere cu altcineva. Într-o curbă, nu a mai putut să stăpânească mașina şi a intrat într-un grup de copii, după care autoturismul s-a oprit într-un stâlp, la o distanță de aproximativ 20 de metri. „Conducătorul auto a abandonat autoturismul avariat la fața locului și a părăsit locul accidentului. Imediat s-a stabilit identitatea conducătorului auto care se sustrage cercetărilor, iar polițiștii efectuează cercetările specifice prinderii sale”, declara insp. princ. Aurelian Ropotan – Poliția Rutieră Galați, la scurt timp după accidentul sângeros. Ulterior, Corcioveiu a fost localizat în Italia şi capturat, iar prietenii care l-au găzduit pe perioada „goanei” au fost acuzaţi de favorizarea infractorului.

Sursa:spynews.ro