Ţuţuianu- INREGISTRARI INCENDIARE:PSD e un partid de MAIMUTE şi un ministru e IDIOT.Reactia lui Liviu Dragnea


Liviu Dragnea nu a dorit să comenteze publicaţii afirmaţiile extrem de dure făcute de Adrian Ţuţuianu într-o înregistrată făcută în timpul şedinţei PSD Dâmboviţa şi care a ajuns în mâinile presei. Preşedintele PSD a condamnat limbajul lui Ţuţuianu, dar a precizat că restul discuţiilor vor avea loc în interiorul formaţiunii.

„Cum să împărtăşesc un asemenea limbaj? Sincer nu am venit să fac analiza unor înregistrări şi ziceri la şedinţe. Chiar nu vreau să fac această analiză. Genul ăsta de subiecte le discutăm în partid. Dacă după CEx nu s-a înţeles că baza partidului, majoritatea zdrobitoare cere tuturor membrilor să se ocupe de ceea ce a promis în campanie. Se va întâmpla o mare greşeală, când vorbeşte un om despre nemulţumire trebuie să o probeze”, a afirmat Dragnea.

Adrian Țuțuianu spune că PSD e un partid de maimuțe și îl cataloghează pe ministrul Economiei ca fiind ” atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el”, iar singura legătura a acestuia cu economia este faptul că „a avut o vulcanizare”, că nu agreează un asemenea limbaj, menționând că aceste lucruri se vor discuta în partid.

Loading...