UCISA CU 20 DE LOVITURI DE CUTIT DE UN FOST PUSCARIAS

news

O femeie, trecuta de 40 de ani, a fost ucisa chiar la locul de munca de un psihopat. Crima oribila a avut loc in magazinul in care vindea femeia.  

Cu scurt timp inainte de tragicul eveniment, sotul femeii i-a adus acesteia mancare. Dupa ce a plecat din magazin barbatul, femeia a mers in spatele magazinului sa arunce resturile de mancare unui caine din zona. In tot acest timp, colegul psihopat al femeii, si-a pus la punct planul malefic. Dupa ce a baut mai multe pahare de alcool, ca sa prinda curaj, criminalul a intrat dupa femeia nevinovata pe care pusese ochii cu cateva luni in urma, si a ucis-o cu 20 de lovituri de cutit.

VEZI SI:CAZ SOCANT:A ucis-o ca sa ii ia copilul din pantece!

Anchetatorii au avut parte de o scenă de groază în momentul în care au ajuns în magazin. Ceea ce este infricosator este faptul ca oribila crima a fost facuta de un recidivist. Bărbatul a fost condamnat cu executare la 18 ani de puşcărie pentru viol urmat de omor.

Din surse, se pare ca femeia a refuzat, in mai multe randuri, avansurile venite din partea barbatului. Astfel, acesta a fost scos din minti, iar dupa ce a consumat alcool, a uitat de urmari, si a actionat ca un animal.

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: Are doar 16 ani dar conduce singura un centru de echitatie - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns