ULTIM OMAGIU fostului comentator sportiv Cristian TOPESCU. El va fi inmormantat cu onoruri militare

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost depus, joi (17 mai), în Studioul 2 la TVR. Cei care își doresc să își ia rămas bun de la acesta o pot face până la ora 19:00. La priveghi au venit deja zeci de persoane. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini de la priveghiul lui Cristian Țopescu.

În sala unde este depus sicriul, oamenii care vin să-i aducă un ultim omagiu pot auzi inconfundabila sa voce, comentând la diferite competiții sportive. Sicriul a fost depus într-un studio de televiziune. Mai multe personalități importante au venti să depună coroane de flori și să aprindă câte o lumânare în memoria lui Cristian Țopescu. Sicriul a fost învelit în drapelul românesc și este vegheat de soție, copii și de foștii lui colegi. Au trimis coroane, printre alții, Klaus Iohannis, Casa Regală a României, Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Printre cei care au venit să își ia adio de la reputatul comentator se numără și Mariana Bitang și Octavian Bellu. În incinta studioului 2 de la TVR a fost interzis accesul televiziunilor.

„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, a anunțat zilele trecute TVR.

Loading...