ULTIMA ORA. ACCIDENTUL de pe DN52 s-a soldat cu 17 VICTIME dintre care una a DECEDAT

Un accident grav s-a produs pe DN 52, joi, între un TIR și un microbuz, în urma căruia 17 persoane au fost grav rănite, între care și trei copil. Ulterior, una dintre victime a decedat.

„Nu ne putem pronunța deocamdată cu privire la cauzele producerii accidentului. Verificările sunt în curs. Vorbim despre defecțiuni tehnice în ceea ce privește tirul, având în vedere că a intrat în microbuz. Nu se știe cauza, dar se fac verificări. Poliția a acționat pentru salvarea de vieți omenești”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Polițiștii au luat în calcul o posibilă defecțiune a tirului care a intrat joi în coliziune cu un microbuz de transport persoane pe DN 52 între municipiile Alexandria și Turnu Măgurele. „Nu ne putem pronunța deocamdată cu privire la cauzele producerii accidentului. Verificările sunt în curs. Vorbim despre defecțiuni tehnice în ceea ce privește tirul, având în vedere că a intrat în microbuz. Nu se știe cauza, dar se fac verificări. Poliția a acționat pentru salvarea de vieți omenești”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat că, din păcate, unul dintre răniţi a decedat. „Din păcate, avem o persoană care a decedat la Alexandria. N-a mai răspuns la manevrele de resuscitare, avem, deci, o persoană decedată. Altfel, 3 persoane care vor fi aduse cu o maşină din Teleorman, o gravidă care este rănită. Viaţa gravidei n-ar fi în pericol. S-a intervenit cu mai multe maşini, a fost declarat planul roşu de intervenţie. S-a intervenit cu mai multe maşini de la ISU, plus 2 elicopetere din Bucureşti şi Craiova. Poliţia va stabili cauzele accidentului, eu nu ştiu detalii”, a spus Arafat la Realitatea TV.

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, copilul rănit a fost preluat de o ambulanță și transportat de urgență la spitalul județean din municipiul Alexandria.

„De asemenea, la fața locului au fost mobilizate 11 ambulanțe. Au fost mobilizate forțe importante și mijloace de intervenție. La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 3 echipaje medicale SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple și 8 echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Teleorman. Copilul rănit a fost transportat la spitalul județean din municipiul Alexandria. Bilanțul provizoriu este de nouă victime”, a declarat Adrian Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Sursa:realitatea.net

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: ULTIMA ORA. ACCIDENTUL de pe DN52 s-a soldat cu 17 VICTIME dintre care una a DECEDAT - Ialomita.net

Lasă un răspuns