ULTIMA ORA. ANCHETATORII NU CONFIRMA SINUCIDEREA in cazul ASASINULUI POLITISTULUI din gara Burdujeni. Cazul este considerat MOARTE SUSPECTA

Bărbatul care a ucis un poliţist în gara Suceava, în urmă cu două luni, a fost găsit spânzurat în Penitenciarul Botoşani. Pentru abaterile repetate din timpul detenţiei, Ionuţ Beşa era singur în celulă. Ba chiar avea restricţii la pachetele de acasă. Medicii de la ambulanţă, care au fost alertaţi de conducerea Penitenciarului, l-au găsit fără suflare. Acum s-a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

-Ai avut ceva cu poliţistul?
-Ăştia sunt nişte abuzatori care lucrează nedreptatea. Ca să se ştie.
-Îl cunoşteai?
Nu-l cunoştea. Dar l-a ucis. Cu 40 de lovituri de cuţit. Sunt imaginile ororii din data de 20 iulie, atunci când Ioan Beşa omora un poliţist în Gara Suceava. Două luni mai târziu a fost găsit mort. În penitenciar. Izolat în celulă. Legat de mâini şi de picioare.
Decesul s-ar fi produs cu ceva timp înainte de a fi descoperit cadavrul. Medicii au fost alertaţi la ora 19 şi 18 minute. În momentul în care s-a făcut apelul de seară. Pentru că era izolat, primea hrana în celulă. Motiv pentru care între mese nu ar fi fost verificat.

Se ia în calcul orice variantă, aşa că dosarul a fost deschis pentru moarte suspectă. Ioan Beşa era închis preventiv pentru omor calificat. Nu a regretat niciodată fapta. Nici în faţa instanţei, nici în faţa camerelor de filmat.

Poliţistul pe care l-a ucis avea 15 ani de experienţă. Era căsătorit şi avea doi copii. De 5 şi 7 ani. În urma decesului autorului, dosarul pentru omor calificat va fi clasat. Ancheta abia a început, însă, pentru moartea ucigaşului de poliţişti.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns