ULTIMA ORA. AVERTIZARE METEO de la ANM. Cum va fi VREMEA la inceputul lui NOIEMBRIE

Întreaga țară va fi cuprinsă de un val intens de frig și precipitații. La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 65-70 km/h, iar pe creste 80-90 km/h, și se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ iar în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

Astăzi, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã în centrul și nordul țãrii, unde vor fi înnorãri și pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte.

Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile

Miercuri, cerul va avea înnorãri în nordul și centrul țãrii și sunt posibile precipitații mixte în Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și nordul Crișanei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dimineața în sud și sud-est se va forma ceață.

Joi, începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va prezenta intensificãri temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale.

Sursa:huff.ro

Loading...

Lasă un răspuns