ULTIMA ORA. BOUREANU, ELIBERAT. El va fi plasat sub CONTROL JUDICIAR

 După două luni petrecute în spatele gratiilor, Cristian Boureanu a fost plasat sub control judiciar. Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca fostul deputat PDL să fie eliberat din arest preventiv.

Boureanu a fost arestat după ce a agresat fizic un poliţist în trafic. El a fost trimis în judecată pentru comiterea a 3 infracţiuni de ultraj.

În același dosar a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui lui Cristian Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

În 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Piaţa Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.

Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale. În plus, fostul deputat i-a amenintat pe cei doi poliţişti din echipaj, susţin procurorii.

Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru ultraj.

Loading...
loading...

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns