ULTIMA ORA. BOUREANU, ELIBERAT. El va fi plasat sub CONTROL JUDICIAR

 După două luni petrecute în spatele gratiilor, Cristian Boureanu a fost plasat sub control judiciar. Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca fostul deputat PDL să fie eliberat din arest preventiv.

Boureanu a fost arestat după ce a agresat fizic un poliţist în trafic. El a fost trimis în judecată pentru comiterea a 3 infracţiuni de ultraj.

În același dosar a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui lui Cristian Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

În 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Piaţa Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.

Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale. În plus, fostul deputat i-a amenintat pe cei doi poliţişti din echipaj, susţin procurorii.

Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru ultraj.

loading...

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Da-ne un Like!