ULTIMA ORA in cazul TINEREI care a MURIT la METROU. CRIMINALA din SUBTERAN este RECIDIVISTA si este cautata de Politie. OFICIALI din POLITIA ROMANA confirma ca fata a fost IMPINSA intentionat

UPDATE. Ucigașa de la metrou este o femeie în vârstă de circa 40-45 de ani, de aproximativ 1,70 metri înălțime, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată cu o jachetă de culoare închisă, pantaloni jeans, de culoare bleumarin deschis, largi. Femeia purta pe cap o eșarfă de culoare bleumarin închis care îi acoperea părul.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, comisar șef Diana Sarca a declarat că o altă tânără a fost împinsă de aceeași femeie în stația de metrou Costin Georgian. Tânăra a reclamat gestul necugetat la poliție, în jurul orei 20.00.

Poliția Capitalei face apel la cetățeni ca, în cazul în care o recunosc și cunosc unde s-ar putea afla suspecta să apeleze numărul de telefon 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Oficialul Poliției Capitalei a mai precizat că, după ce a împins-o pe tânăra de 25 de ani în fața metroului, femeia ucigașă a ieșit din subteran. Pentru a preîntâmpina vreun incident asemănător, oamenii legii patrulează în fiecare stație, dar o caută și la suprafață. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei și de parchetul de pe lângă Tribunalul București.

UPDATE. Oficiali din Poliția Romana au confirmat că tânăra lovită de metrou în stația Dristor 1 a fost împinsă intenționat de o femeie. Aceasta este căutată de politisti.

Potrivit informațiilor furnizate de Realitatea Tv, se pare că femeia ar fi încercat să împingă o altă persoană în fața garniturii de metrou, în stația Costin Georgian. Din fericire, incidentul a fost evitat.

Femeia suspectă, de circa 40-45 de ani este căutată pentru omor. În fiecare stație de metrou se află agenți care supraveghează călătorii pentru a da de urma suspectei.

Ultimele informații furnizate de martorii oculari pentru EvZ arată că tânăra ar fi fost împinsă în fața metroului. La fața locului a venit și șeful Poliției Capitalei, Nicu Dragoș.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Dristor 1.

Din informațiile furnizate de martori oculari pentru EvZ, victima era atentă la telefonul mobil și s-a apropiat de peron atunci când a auzit venind trenul. Când a venit suflul, provocat de sosirea trenului în stație, in loc sa se retragă, tânăra a pășit in față și a fost izbită de garnitură în zona capului. În urma impactului, tânăra a fost proiectată pe șine.

Criminaliștii au izolat perimetrul și toți călătorii care trebuia să coboare, în dreptul locului în care se afla cadavrul, au fost direcționați către celelalte usi.

Cadavrul a fost ridicat de legiști și transportat la INML.

Echipajele Metrorex au intervenit și au solicitat intervenția SMURD.

Loading...

Lasă un răspuns