ULTIMA ORĂ! CELEBRUL ESTETICIAN AL VEDETELOR VA FI JUDECAT PENTRU UCIDEREA UNEI PACIENTE. A operat-o pe Teo Trandafir…


Medicul estetician Renert Gad, poreclit Winnetou, va ajunge, până la urmă, la tribunal! După aproape opt ani de când o pacientă s-a stins în urma unei operații pe care a făcut-o la clinica unde Gad profesează, dosarul a fost finalizat de procurori, iar procesul este gata să înceapă.

Se întâmpla la finalul anului 2010, când una dintre pacientele care a suferit o intervenție chirurgicală la sâni a intrat, la scurt timp, în comă, apoi s-a stins. Cazul a ajuns în instanță, dar medicul de origine israeliană avea să fie achitat și a continuat să profeseze. În 2016, procurorii au redeschis cazul, iar zilele acestea au finalizat cercetările.

Anchetatorii au trimis dosarul, pe 28 februarie, la Judecătoria Sectorului 1. Nu numai cel poreclit Winnetou va răspunde în justiție, ci alți medici ai clinicii care au participat la intervenție.

Tragedia din 2010: a intrat în comă și s-a stins

O operație ce părea simplă a dat naștere unor complicații, iar pacienta, care suferise un lifting, a decedat. Se întâmpla în 2010, iar la intervenția chirurgicală au participat mai mulți medici, între care și Renert Gad. Familia Adrianei Băncilă, femeia care a murit, a încercat, ani de-a rândul, să afle adevărul despre tragedie.

”În 2004, soţia mea, Adriana, l-a născut pe Andrei, iar din 2009 a început să meargă la sală. Acolo l-a cunoscut pe doctorul Renert Gad. Acest medic i-a băgat în cap să se opereze, iar când a venit acasă mi-a spus că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face de Crăciun este această operaţie de lifting al sânilor. N-am putut s-o refuz, chiar dacă operaţia costa 4.000 de euro”, mărturisea, în 2012, Radu Băncilă, soţul femeii.

Adriana a fost programată pentru operaţie în 22 decembrie 2010, dar lucrurile n-au decurs deloc aşa cum anticipaseră medicii. La nici 12 ore de la intervenţie, starea femeii s-a înrăutăţit. A suferit cinci stopuri cardiace şi a intrat în comă profundă. A fost ţinută artificial în viaţă până pe 31 decembrie 2011, când medicii au constatat decesul.

Sursa;cancan.ro