Confruntare sângeroasă, cu topoare şi focuri de armă, într-o comună din Argeş, între jandarmi şi un grup de localnici prins la furat lemne. Tatăl unuia dintre suspecţi a încercat să lovească oamenii legii cu maşina, iar jandarmii au tras cu pistoalele ca să se apere.

Uliţa unui sat din Argeş arată ca un câmp de luptă. Zeci de mascaţi încearcă să liniştească un grup de localnici recalcitranţi, care tocmai a avut o confruntare sângeroasă cu jandarmii. Unul dintre indivizi transmite scandalul, în direct, pe Facebook.

Alarma s-a dat la ora 19, în pădurea din comună. Doi tineri au fost prinşi când furau lemne chiar de pădurar, care era însoțit de doi jandarmi. Oamenii legii i-au încătuşat imediat pe indivizi.

Unul dintre suspecţi şi-a chemat tatăl în ajutor. Bărbatul a ajuns imediat în zonă şi ar fi încercat să lovească oamenii legii cu maşina.

Jandarmii au ripostat cu focuri de armă. În urma conflictului, hoţii de lemne s-au făcut nevăzuţi în pădure. Incidentul s-a soldat şi cu o victimă – un tânăr rănit care a fost trimis la spital.

Mascaţii au reinstaurat liniştea-n sat abia după şase ore, în miez de noapte.  Acum, anchetatorii îi caută de indivizii recalcitranţi pe care îi cercetează pentru furt calificat dar şi pentru ultraj.

Sursa:observator.tv

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...