ULTIMA ORA. Detaliile FUNERALIILOR lui Andrei Gheorghe. Conform dorintei sale,acesta va fi INCINERAT


Familia lui Andrei Gheorghe a anunţat detaliile funeraliilor realizatorului de radio şi televiziune. Astfel, aşa cum a dorit, acesta va fi incinerat.

Petruţa, fosta soţie a lui Andrei, a oferit informaţii legate de funeraliile acestuia. Dorinţa lui Andrei Gheorghe a fost să fie incinerat, nu îngropat. Iar acest lucru se va întâmpla sâmbătă. Până atunci, trupul neînsufleţit al acestuia va rămâne la IML.

Trupul său nu va fi depus nicăieri pentru ca apropiaţii sau oameni simplii care l-au apreciat ascultându-l la radio să îşi ia rămas bun, aceasta fiind o altă dorinţă a lui Andrei Gheorghe. O fotografie a lui va fi însă expusă la Mobius Gallery.

Fosta soţie a lui Andrei spune că a vorbit cu el duminică, la telefon, şi l-a căutat apoi luni, dar cum nu a răspuns la mai multe apeluri, l-a suant pe îngrijitor şi l-a rugat să meargă să vadă ce se întâmplă. Acesta a gpsit corpul fără viaţă al omului de radio şi tv, în baie.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, ieri seară, în locuința sa din Voluntari. Cadavrul cunoscutului om de radio a fost descoperit în baie, poliţia deschizând în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Sursa:observator.tv

Loading...