ULTIMA ORA. Dragnea anunta o REVOLUTIE: Vom lucra o LEGE care să dea posibilitatea să îi sancționăm pe cei care mint si…

Dragnea a lansat noi acuzații la adresa „statului paralel”, scrie hotnews.ro – „o caracatiță care a sugrumat România, a frânt destine, s-a implicat în alegeri democratice, a deschis dosare, a închis dosare”.

Liviu Dragnea a fost întrebat şi dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, însă a evitat să ofere un răspuns concret, motivând că este prea devreme pentru asta, potrivit Digi24.

Liderul PSD a spus însă şi că a vorbit cu mai mulţi colegi din PSD şi au convenit să lucreze la o lege care „să dea posibilitatea să îi sancţionăm pe cei care mint, defăimează propria ţară, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu înseamnă să defăimezi”.

„Am vorbit cu mai multi colegi şi am convenit să lucram la o lege care să dea posibilitatea să sancţioneze aceste lucruri: oameni gen Monica Macovei, care mint, care defăimează propria ţară. Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu vorbesc neapărat de infracţiune, dar sancţiuni trebuie să existe. Libera exprimare nu înseamnă să defăimezi”, a spus Liviu Dragnea.

Loading...