ULTIMA ORA. Elena Udrea A CERUT ca fiica ei sa-i fie adusa la INCHISOARE. Bebelușa are 15 zile


Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica, în timp ce plimba copilul, în vârstă de 15 zile. Fostul ministru al turismului a ajuns într-o închisoare de femei, dar despre copil se știu prea puține informații.

Elena Udrea se află în sunt deja la Buen Pastor, închisoarea de femei din San José, Costa Rica, a spus Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri român stabilit în Costa Rica, la TVR, singurul care poate da informații corecte, fiind un apropiat al Alinei Bica.

Erau speriate și tensionate, mai ales Elena Udrea care întreba de fetița ei, Eva-Maria, a spus Cornel Tăbăcaru, la TVR. Aproape de miezul nopții (în Costa Rica) un reprezentant al Interpolului a venit și i-a cerut Elenei Udrea să ”mulgă” lapte de la sân pentru a putea fi hrănit copilul. Așa a aflat și Elena udrea că fiica ei se află în casă ei, din San Jose, unde este îngrijită de mama ei și de iubitul ei, Alexandru Alexandrov, care a sosit luni, 1 octombrie în Costa Rica și a externat-o pe Elena Udrea și copilul.

Eva-Maria, fiica Elenei Udrea s-a născut pe 20 septembrie și a fost externată luni, 1 octombrie, deoarece fetița a venit pe lume mai devreme și cântărea la naștere 2,175 kg, a mai spus Cornel Tăbăcaru, la TVR.

Elena Udrea ar fi cerut ca fiica sa sa-i fie adusa la inchisoare.

Loading...